Инвестираме много в оптимизация
и технология в полза на нашите клиенти

Нашите проекти

kik-info.com

КиК Инфо е създадена и поддържана от нас онлайн платформа в сферата на счетоводството, данъците, осигуровките и работните заплати. В сайта сме създали множество онлайн данъчни приложения и калкулатори, които са неизменна помощ за управители, финансисти, счетоводители и ТРЗ специалисти и граждани.

inо.bg

За да направим счетоводното обслужване по-пълно и по-завършено, създадохме за нашите клиенти лека и удобна онлайн система ino.bg за издаване на фактури, проформи, оферти, стокови разписки или дизайн на документи по задание на нашите клиенти. Чрез нея клиентите ни безплатно издават своите документи с лого на фирмата си и ги изпращат автоматично по имейл на своите контрагенти, както и правят справки и сравнения за оборота си през месеците и годините 24/7 онлайн.

workbase.bg

WorkBase e цялостна система за управление и описание на процесите с клиенти в счетоводна кантора, билинг, картотека, достъп до клиенти, база знания, фирмени политики и кодекси за служителите, която позволява напълно да планираме и контролираме данъчните срокове и гарантираме всеки един процес по обслужването на нашите клиенти.

Нашите качествени услуги и продукти са лесни за разбиране и ползване и винаги съобразени с актуалната нормативна база.

Нашите клиенти получават:

  • Пълен достъп до платформата КиК Инфо
  • Достъп до онлайн системата за бързо и сигурно издаване на фактури, проформи и оферти ino.bg

Ние вярваме, че част от успешна ни стратегия е да споделяме с професионалната общност нашите ресурси, знания и опит, като по този начин отправяме предизвикателство и повишаваме нивото на счетоводното обслужване в България.

Вижте част от нашите онлайн приложения